Pažnja!

Predstavljamo prvi regionalni #FaceAwardsBalkan!

Već dve godine uživamo u nemerljivom talentu makeup artista koji nas oduševljavaju svojim umećem na #FaceAwards takmičenju. Takav talenat, kreativnost i ljubav prema makeup svetu – sve to u jednom revolucionarnom digitalnom događaju!

Ove godine spremni smo pojačati izazov – DOBRODOŠLI NA #FACEAWARDSBALKAN!

Pozivamo sve makeup artiste, kao i one koji to žele postati na test svog znanja! Takmičenje će se odvijati u 4 faze koje sadrže 3 kreativna izazova. U svakom izazovu ocenjuju se kreativnost, umeće i prezentacija, a ove godine svaki vaš izazov ocenjivaće stručni žiri i publika. Ponovno nas očekuje Live Finale koje će okupiti top 5 takmičara, a samo jedan od njih ponosno će nositi titulu ARTIST OF THE YEAR 2018, dobiti nagradu u protivvrednosti od 500€ i VIP putovanje na live finale US Face Awards takmičenja u Los Anđelesu koje se održava u avgustu 2018.

 

 

Upoznaj naših TOP 5 takmičara!

 

Face Awards Balkan ponosno predstavlja kreatore TOP 5 transformacija prijavljenih na ovogodišnje takmičenje!

Hvala svima koji su se prijavili. Vi ste naša inspiracija!

 

And the winner is...Sandra Nikoletić

žiri 21

Nina Vujasin

žiri 18

Ana Radulović

žiri 17

Andrea Milanović

žiri 13

Olivera Vaščanin

žiri 6


Sandra Nikoletić

žiri 44 publika 1525

Ana Radulović

žiri 43 publika 792

Nina Vujasin

žiri 40 publika 1492

Olivera Vaščanin

žiri 29 publika 2457

Andrea Milanović

žiri 41 publika 692

Lea Klečak

žiri 39 publika 388

Milana Čekić

žiri 32 publika 634

Ines Krmpotić

žiri 31 publika 275

Jelena Marinković

žiri 28 publika 327


Sandra Nikoletić

žiri 35 publika 2329

Ana Radulović

žiri 35 publika 710

Nina Vujasin

žiri 34 publika 1058

Lea Klečak

žiri 35 publika 479

Andrea Milanović

žiri 31 publika 628

Milana Čekić

žiri 23 publika 2134

Ines Krmpotić

žiri 30 publika 533

Andrijana Stankovska

žiri 30 publika 521

Olivera Vaščanin

žiri 23 publika 642

Jelena Marinković

žiri 29 publika 418

Lucija Vidaković

žiri 29 publika 293

Христина Пейковска

žiri 26 publika 114

Веселина Райкова

žiri 25 publika 409

Aleksandra Mitrović

žiri 25 publika 206

Виктория Радева

žiri 24 publika 220

Tamara Horvat

žiri 23 publika 454

Ana Nenadić

žiri 19 publika 295

Пламена Рашева

žiri 19 publika 158

Katarina Perković

žiri 16 publika 210

NYX Professional Makeup poziva celu makeup zajednicu! Učestvujte u odluci ko će biti Artist of the year 2018! Takmičenje je počelo i završiće se 26. juna na našem LIVE finalu u Beogradu. Svako ko voli umetnost šminkanja i sve u vezi s tim je pozvan da učestvuje.


2. marta
detalji

Početak prijava

Poziv svim makeup artistima! Počele su prijave za takmičenje svih makeup ljubitelja. Kako bi se uključio, sve što je potrebno je predati svoj omiljeni video tutorial za šminkanje. Pogledaj službena pravila za više detalja. #FACEAWARDSBALKAN


9. april
detalji

Objava TOP 20

Nakon pregleda svih prijava, naš žiri će odabrati 20 talentiranih finalista za sljedeći izazov. Otkrivamo i prvi Face Awards izazov. Svaki od 20 najboljih finalista treba kreirati originalan look i snimiti video tutorial pokazujući postupak šminkanja. #FACEAWARDSBALKAN


29. april
detalji

Glasanje za TOP 10

Počinje glasanje! Glasanje će biti na našoj stranici. Svaki glasač ima pravo glasanja do tri puta dnevno. Možete glasati uvek za istog takmičara ili svaki put za drugog. Vaš glas nosi 50% ocene kandidatu. Glasanje traje do 6.5. do 23:59h.


7. maj
detalji

Objava TOP 10

Nakon što zajednica i žiri završe sa glasanjem, 10 najbolje plasiranih finalista biće odabrano za sledeći izazov i imaće 20 dana da na isti odgovore svojim radom. #FACEAWARDSBALKAN


29. maj
detalji

Glasanje za TOP 5

10 finalista je pokazalo svoje umeće u 2. izazovu! Sad je vreme za ponovno glasanje i odluku ko ide u Beograd na LIVE finale! Glasajte do 3.6. do 23:59h. #FACEAWARDSBALKAN


4. juni
detalji

Objava TOP 5

Čestitamo svim finalistima koji su dospeli među Top 5 i nadamo se da su spremni za treći izazov! Svoje video radove ovog puta neće objavljivati već će isti biti predstavljeni na live finalu u Beogradu.


26. juni
detalji

Objava pobednika

Stižemo u Beograd. Top 5 takmičara – tu su. Članovi žirija – tu su. Svi su na okupu i žurka može da počne! Pratite naše finale uživo, pogledajte šta su naši najbolji finalisti pripremili i kako će stručni žiri reagovati. Jer oni su ti koji će odlučiti ko će poneti Artist of the year 2018. titulu! Samo najbolji od njih dobija nagradu od 500€ u dinarskoj protivvrednosti i VIP putovanje u Los Anđeles u avgustu!Face Awards je godišnje takmičenje, koje naglašava najbolje i najinovativnije u digitalnoj makeup zajednici. Reč FACE stoji za Freedom & Artistry for Creative Expression. Već sedam godina zaredom, FACE Awards se organizuje u SAD-u. Kroz godine okupio je hiljade takmičara, a najbolje od njih smo uživo pratili na finalu u Los Anđelesu.

Takmičenje se proširilo širom sveta, a FACE Awards se prepoznaje kao najbolje globalno makeup takmičenje. Svi pobednici su imali čast da putuju u Los Anđeles i budu sastavni deo velikog US Face Awards finala!

Ove godine organizujemo Face Awards na regionalnom nivou i pozivamo celu makeup zajednicu da učestvuje. Od svih Top 5 finalista koji dođu do samog kraja, najbolji od njih osvaja:

Novčanu nagradu u dinarskoj protivvrednosti od 500€ i nezaboravno VIP putovanje u Los Anđeles

Svaki makeup artist ili onaj koji se tako oseća se može prijaviti ako ispunjava pravila takmičenja. Takmičenje sadrži 4 faze i 3 kreativna izazova. U svakoj fazi takmičari će biti ocenjivani po kreativnosti, umeću, veštini i kvalitetu prezentacije. Prvih Top 20 finalista dobiće veliki paket iznenađenja od NYX Professional Makeup tima koji će im pomoći pri što boljem odgovoru na svoje izazove.

Takmičenje se proširilo širom sveta, a FACE Awards se prepoznaje kao najbolje globalno makeup takmičenje. Svi pobednici će imati čast da putuju u Los Anđeles i budu sastavni deo velikog US Face Awards finala!


NYX Professional Makeup, dobio je ime po grčkoj boginji noći koja simbolizuje lepotu i moć. U pitanju je najbrže rastući brend poznat po visokom kvalitetu profesionalne šminke. Lider u globalnoj kozmetičkoj industriji, NYX Professional Makeup se definiše prema izuzetnom kvalitetu proizvoda sa bogatom pigmentacijom i visokom isplativosti. Sa nizom klasične, sezonske i kozmetike u trendu, NYX Professional Makeup je jednostavno must-have među ljubiteljima lepote i profesionalnim makeup artistima.

Sa središtem u Los Anđelesu, NYX Professional Makeup je globalni brend dostupan u preko 70 zemalja sveta, pa tako i kod nas.